A 10. EMELETRŐL ELKAPOTT BABA

A toronyháztűz során az épületből kidobott gyermek csodálatos megmenekülése.A londoni Grenfell Tower toronyháztűz 79 ember életét követelte, és rengetegen sérültek meg a tragédia során 2017 júniusában. A második emelettől felfelé teljesen kiégett az 1974-ben épült, 120 lakásos, 24 emeletes toronyház, London nyugati részén, amelyet egy felrobbanó hűtőszekrény okozott. Több mint 40 tűzoltóautó, valamint 250 tűzoltó volt jelen a helyszínen, és tett meg mindent a bentlakók kimenekítéséért.

Az épületben lakók kétségbeesetten igyekeztek kimenekülni. Sokaknak a mentőosztagok tudtak segíteni, azonban néhány lakónak nem volt ideje megvárni a segítséget, gyorsan kellett cselekednie.

Erről számolt be egy szemtanú is, aki elmondta, hogy látott egy nőt az épület kilencedik vagy tizedik emeletén, aki nagyon hevesen gesztikulált a lent állóknak, jelezve, hogy ki fogja dobni a gyerekét.

Nagyon hevesen gesztikulált a nő a lent állóknak, jelezve, hogy ki fogja dobni a gyerekét


A szemtanú elmondása szerint az anyuka ezt kiabálta.

"Ledobom a kisbabámat, kérem, kapják el!"

Pár másodperccel később a kilencedik vagy tizedik emeleti lakás ablakán a nő kidobta a gyermekét. Egy férfinak a lent álló tömegből sikerült elkapnia a csecsemőt, és biztonságos helyre vinnie.

A szemtanú elmondása szerint ez maga volt a csoda. Az Úr csodája volt, ahogy ez a gyermek megmenekült! Abban a felfordulásban és zűrzavarban semmi esély nem volt akár arra, hogy a nőt észrevegyék, meghallják, megértsék, akár arra, hogy a magasból ledobott gyermeket valaki elkapja. Ezt az Úr cselekedte!


Ezeket is ajánljuk


Együtt imádkoztak rendőrök és gyülekezeti tagok

Az irániak szívüket Jézus felé fordítják

Az egykori muzulmán templomot épít