AZ AFRIKAI GYEREKEK IMÁJA A COVID-19 ELLEN

Az afrikai gyerekek kezeiket a világtérképre helyezve imádkoznak a COVID-19 járvánnyal jelenleg is küzdő nemezetekért. Celia Mendes március 19-ei facebook posztjában azt írta, "habár Mozambique-ban hivatalosan még mindig nincs jelen a vírus, de minden érintett országért imádkozunk!"



A poszt futótűzként terjed, mostanra már több mint 50,000 megosztásnál jár, és a jelenlegi helyzetben több ezer embert késztet imádkozásra az egész világon.

A Kutsemba Ka Africa (Higgy Afrikában) Projekt
Ezek a gyermekek a Kutsemba Ka Afrika elnevezésű missziós projekt Mozambique-i támogatottjai. A Bibliatodo News szerint a hit alapú szervezet a "szükségben lévő gyermekeknek és felnőtteknek nyújt segítséget". A projekt vezetője a posztot megosztó Celia Mendes, aki már közel 17 éve végez missziós tevékenységet a térségben.

Celia a Gospel Prime-nak elmondta, hogy "a Gumbanie-i lakosok rendkívül szegények". Hozzátette, "néhány gyermek kizárólag a szervezet által jut napi meleg ételhez, ami az egyetlen is számukra a nap során." A Kutsemba Ka Afrika projekt a körzeti iskolákkal karöltve együtt segítik a rászoruló gyermekeket. Több száz gyereknek biztosítanak ételt naponta az iskolai tanórák után, melyek során Isten szavára tanítják őket.

A gyerekek rendszeresen imádkoznak a COVID-19 ellen
Az interneten futótűzként terjedő videó több száz gyermeket mutat be, akik kezeiket az előttük lévő világtérképre helyezve rendszeresen imádkoznak a nemzetekért. Néhányan közülük könnyek közt könyörögnek Istenhez, és Jézus nevében ellene mennek a COVID-19 vírusjárványnak.

Az afrikai gyerekek kezeiket a világtérképre helyezve imádkoznak a COVID-19 járvánnyal jelenleg is küzdő nemezetekért


Celia azt is elárulta, mi történik pontosan ezekben a pillanatokban: "Beszélünk a gyerekeknek a COVID-19-ről, és azokról a nemzetekről, amelyek megfertőződtek a vírussal. Ezek a gyermekek hosszú ideje ismerik Istent és valódi imaharcosok. Megérintette őket ez a helyzet, imádkoznak és sírnak." - magyarázta.

Gyermeki hit
A videó és a képek valóban megmutatják, hogy ezeknek a kisgyerekeknek mekkora hitük van. Jézus pedig pontosan ezt tanította követőinek, hogy legyen gyermeki hitük:

"Ekkor Jézus odahívott egy kisgyermeket, odaállította közéjük, és így felelt: "Igazán mondom nektek: meg kell változzon a gondolkodásotok, hogy olyan legyen, mint egy kisgyereké, különben soha nem mehettek be a Menny Királyságába. Ezért az lesz a legnagyobb a Menny Királyságában, aki megalázkodik, és olyan lesz, mint ez a kisgyerek." (Máté 18:2-4 EFO)

A hitben elképesztő és óriási erő van!