BIBLIÁJÁT OLVASTA A TÚLÉLŐ

Helio Neto a kolumbiai futballcsapattal és más utasokkal együtt utazott, amikor a repülő lezuhant, 71 halálos áldozatot követelve. Bár Neto még mindig kórházban van, súlyos sérüléseiből épül éppen fel, mégis hálás Istennek, hogy megtartotta őt.A baleset előtt pár perccel Neto épp a Zsoltárok könyvének a 63. részét olvasta, ami azt mondja:

"Fekvőhelyemen is rád gondolok, minden őrváltáskor rólad elmélkedem; mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok." (Zsoltárok 63:7-8)

Netot mindenki hívő embernek ismerte, aki mindenhova magával vitte a Bibliáját. "Ez az első dolog, amit magához vesz, amikor utazik," - mondta Neto felesége Simone, miután visszakapta a Bibliát a szerencsétlenség helyéről.

A rongyos Biblia kinyitva hevert a repülőgép szétroncsolt maradványai között. Neto könyvjelzője még mindig a Zsoltárok 63-nál volt – ezek voltak az utolsó szavak,

melyeket olvasott a becsapódás előtt.

Az orvosok még mindig úgy nyilatkoznak Neto állapotáról, hogy "gyengéd". Több műtét vár még rá: tüdő-, térd-, koponya- és csuklóműtétek. A családja azért imádkozik, hogy teljesen felépüljön.

Forrás: cbn.com

Ezeket olvastad már?

Ferenc Pápa a homoszexuálisokról

A Tibi-atya jelenségről keresztény szemmel

Emlékharang a koronavírus járvány áldozataiért


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!