ITT AZ EMOJI BIBLIA

A fiatalabb korosztályoknak szánt Szentírás 2016 júniusában jelent meg, természetesen ebook-formában, egyelőre csak az iTunes kínálatában, 900 forintnak megfelelő Usa dollárért."A hangulatjelek érzelmeket fejeznek ki, lehetővé téve, hogy az emberek egy normális írott szövegen belül vizuálisan is kifejezhessék, amit éreznek. Az a célom, hogy a hétköznapi emberek számára megközelíthetetlen könyvet fogyaszthatóbbá tegyem a könyv vastagságának csökkentésével."
- nyilatkozta a szerző.

Elsőre az embernek talán e koncepció kapcsán az éppen olvasni tanuló óvodásoknak szánt mesekönyv juthat az eszébe, ami kérdéses, hogyan legyen nem lebutító eszköz a fiatalok körében. Ugyanakkor ha tényleg eléri a célját -tehát hogy olyan fiatalok is olvasásba kezdjenek, akik talán sohase vennének Bibliát a kezükbe-, akkor azonban érdemes teret engedni neki és hagyni, hogy a Szentlélek munkálkodjon egy újabb eszköz segítségével.

Egy weboldalon némi angol nyelvtudással ki is próbálhatjuk:

bibleemoji.com


Ezeket olvastad már?

Aki a fegyveresért is imádkozik az iskolai lövöldözés után

A világrekorder bibliai jel

"Jézus-hét" a Time Square-en


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!