AZ ANYA FOTÓKAT OSZT MEG A 14 HETES KORÁBAN ELVESZTETT FIÁRÓL

Miután elveszítette fiát, Japeth Peace-t, Felicia Cash szívszorító bejegyzést osztott meg a Facebookon, abban a reményben, hogy napvilágra hozza, mennyire teljes, valódi, megformált és élő egy baba mindössze 14 hetes terhességében.



Felicia három és fél hónapos terhes volt drága kisfiával, amikor elvetélt. A szívfájdalom során az ötgyermekes anyát lenyűgözte, hogy fia milyen fejlett, mindössze 14 hetes és hat napos volt. Ugyanolyan ember volt akkor, mint bárki más.

"Tökéletesen és csodálatosan formált, egészen elképesztő apró ujjaitól a lábujjáig. Még a körme is megformálódott és látható. Finom bőrén át látszanak az apró erek, amelyek saját vérét vitték drága testébe, még csodálatosan megformált izmai is látszanak. Kevesebb, mint a terhesség felénél nyilvánvalóan ember, nem sejthalmaz, nem egy szövetcsomó, nem egy formálatlan húsfolt. Ő egy gyönyörű gyermek, akit Isten alkotott, és most már vele van."

Mintha nem volt elég fájdalmas a túl korai elhunyt fia elvesztésének megnyilvánulása, Felicia fotókat tett közzé halva született fiáról, hogy megmutassa teljes és tökéletes emberi mivoltát.

"Apró szíve a fogantatástól számított 16 napon belül dobogott, és a saját vérét pumpálta. Ez általában azelőtt történik, hogy bárki megtudná, hogy terhes. Úgy tűnik, van egy tévhit, hogy ha nem hallod vagy látod, akkor ez nem történik meg, de az apró szív dobog, még akkor is, ha túl kicsi ahhoz, hogy hallja vagy lássa bárki is."

Felicia és férje 13 évig kétségbeesetten próbáltak teherbe esni, mielőtt meghozták azt a bátor döntést, hogy örökbefogadjanak. A Cash család néhány órával azután, hogy véglegesítették örökbefogadásukat, és hivatalosan is üdvözölték lányaikat örökkévaló otthonukban, megtudták, hogy hamarosan eggyel többen lesznek.

Mennyire is teljes, valódi, megformált és élő egy baba mindössze 14 hetes terhességében!


Felicia évekkel azelőtt soha nem gondolta volna, hogy ilyen családja lesz, még kevésbé, hogy biológiai gyermekei, akiket ő maga tud hordozni, szülni és nevelni.

Miközben a kezében tartotta aprócska kisbabáját, Felicia újabb bátor döntést hozott, hogy dokumentálja apró életének azt a néhány pillanatát. A fényképek megosztása rendkívül nehéz volt, de Felicia ragaszkodott hozzá: "Tudtam, hogy nem hagyhatom, hogy az élete hiába számítson."

Facebook-bejegyzésében kifejti, hogy a közhiedelemmel ellentétben számos létfontosságú érzékszervi fejlemény már hét héten belül megindul. "A baba hallása körülbelül hat hetes korban kezd fejlődni. Idegvégződéseik, a 'riasztógombok' körülbelül 7 hét után kezdenek kifejlődni."

Az emberek azonban továbbra is ragaszkodnak ahhoz a hiedelemhez, hogy a csecsemő a terhesség későbbi szakaszában fejlődik ki, amikor az abortuszt igazolják.

Felicia azt írja, reméli, hogy Japeth-ről megosztott fotói vizuális bizonyítékot nyújtanak azoknak, akik 'szemet hunynak szemet és fülüket befogják' a fájdalmas igazságra, hogy mi is az abortusz valójában. Az élete számított. Még mindig számít, és ez a gyönyörű, gyászoló anyuka azt reméli, hogy fia életének megosztása más kismamákat is arra késztet, hogy kétszer is meggondolják az abortuszt. "Tudom, hogy sok nő úgy érzi, nincs más választása, és később megbánják, hogy abortuszra döntöttek" - mondta a Live Action Newsnak.

Amióta megosztotta személyes fotóit, néhány nő írt is neki, kifejezve fájdalmát. Szeretetteljes támogatási üzenet ez nekik, hogy van remény, gyógyulás és megbocsátás Krisztusban. Felicia azt mondja, bár ez a folyamat 'nyomorúságos' és 'szívszorító volt', hálás, hogy Isten megengedte neki a képességet és az erőt, hogy megossza Jepeth 'értékes életét'.