ELVESZETT AZ ISTEN ISMERETE?

A keresztény lelkész a közelmúltban azt mondta, hogy a mai generáció többségének nincs keresztény világnézete és a társadalom azon a határon áll, hogy egy olyan generációja van, amely teljesen elveszítette az Isten ismeretét.



A TheBlaze.com szerint ezeket a megjegyzéseket Mike Sherrard jegyezte fel, aki az RC College Prep igazgatója, és a Ratio Christi középiskolai szolgálata, amely egy egyetemi apologetika csoport.

A "Billy Hallowell Podcast"-on Sherrard azt nyilatkozta, hogy "Úgy tűnik, hogy nagyon sok fiatal felnőttnek már nincs biblikus világnézete. Nem tudják kicsoda Isten valójában. Még az alapvető dolgokról sem tudnak, mint az üdvösség, mennyország és pokol, és a kereszténység.

Nem értik ezeket a dolgokat.

A fiatal generáció teljesen elveszítette az Isten ismeretét?


Sherrard folytatta, és rámutatott arra, hogy sok munkát kell tenni azért, hogy ezeket a fiatalokat vissza vezessék Isten megismeréséhez.

Rengeteg munkát kell belefektetnünk, mert olyan sok fiatal felnőtt van, akik hisznek Istenben, de elég kevés ismeretük van abban, hogy miért is kellene hinniük Istenben, vagy valójában kicsoda is Isten, ezek ismeretek hiányában persze megérettek az ateisták támadásaira, amikor elindulnak egy egyetemre, amely egy kényszerítő okot kínál nekik, hogy miért hagyják el gyermekkoruk meséit.

A lelkészségnek, amit Sherrard vezet, a Ratio Christinek, az a missziója, hogy: elkötelezzék a fiatalokat az evangélium igazsága iránt, és megmutassák nekik, miért fontos a keresztény világnézet.