ISTENI CSODA, HOGY A FIAM TÚLÉLTE

A november végén lezuhant, futballcsapatot is szállító repülőgép egyik túlélőjének édesapja Istennek köszöni, hogy a fia túlélte a tragédiát.Az egyik túlélőnek, a cserekapus Jackson Follman hívő édesapja, Paulo hitetlenkedve fogadta a baleset hírét, és az alábbit nyilatkozta, miután értesült arról, hogy a fia is a túlélők között van:

"A túlélés esélye egy repülőgép lezuhanása esetén szinte a nullával egyenlő. Az egyik túlélő viszont pont az én fiam, melyet isteni csodaként élek meg."

Világszerte fejezték ki együttérzésüket, szolidaritásukat a csapat felé, és imádkoztak a családtagokért, életben maradt játékosokért. Az alábbi képen a csapat városában gyűltek össze a gyászolók.

Jackson-nak drasztikus beavatkozáson kellett keresztülmennie, mert amputálták az egyik lábát, de már lábadozik a kórházban. Másik két csapattársának is -akik túlélték- komoly műtéteken kellett átesniük. A tragédia pontos oka nem egyértelmű, és tart a vizsgálat; az előzetes adatok alapján műszaki hiba és emberi mulasztás is közrejátszhatott.


Ezeket olvastad már?

1839 katona megtérése

Nemzetközi imanap

Börtönbe került az apa, aki transznemű "lányát" nem megfelelő névmással illette


Szólj hozzá!