A LOUISIANA-I GYÜLEKEZET 125 000 DOLLÁROS ADOMÁNYA

A "Hit otthona" elnevezésű családsegítő new orleans-i gyülekezet összesen 125 000 dollárt gyűjtött össze, hogy segítse a helyi rászoruló családokat a villanyszámlájuk kifizetésében.



Dale Barriere, Antoine M. Barriere főpásztor felesége elmondta, hogy az adománygyűjtésre Isten hívta el őket. "Az imánk az volt, hogyan mutassa meg nekünk az Úr, kik azok a szükségben lévők, akiknek segíteni tudnánk és hogyan. Erre jött válaszul, hogy fejenként 100 dollárral tudnánk segíteni a rászorulók villanyszámlájában. Reméljük, hogy arra ösztönözzük a szükségben lévőket, hogy soha ne adják fel, és még amikor úgy is gondolják, hogy nincs segítség, Isten akkor is, mindig jelen van, közbelép és megsegít."

Az összegyűlt pénz New Orleans fő áramszolgáltatójának átutalásra került. Maga az áramszolgáltató is hozzájárult az adományhoz 50 000 dollár értékben, majd a gyülekezet és a helyi vállalkozások további 75 000 dollárt gyűjtöttek a közösség megsegítésére. Nagy szükség volt az adományra, mivel New Orleansban sok felhasználónak megduplázódott a villanyszámla összege, melyért a szolgáltató céget hibáztatták.

Dale Barriere, és Antoine M. Barriere főpásztor


A cég vezérigazgatója elmondta, hogy valójában nem történt áremelés, csupán mivel többen maradnak otthon a lezárások és a járványhelyzet miatt, így a fogyasztás is megnőtt. Ráadásul hűvösebb idő is volt, ezért az emberek több villanyt használtak. Ezek mind a villanyszámla végösszegének emelkedéséhez vezettek.

A Hit otthona gyülekezet küldetéseként arra törekszik, hogy Isten népét erős hithez, egészséges családi és erős anyagi háttérhez segítsék, ezzel beteljesítve Isten Igéjét. Víziójuk az, hogy "olyan hívőket építsenek, akik hitben és egységben imádják Krisztust!"

Antoine Barriere lelkipásztor, az egyház főpásztora széles körben ismert arról, hogy segítő kezet nyújt mindenkinek, akinek szüksége van rá. Felesége Dale Barriere a szórakoztóiparban dolgozik, aki példamutató emberbarát hozzáállásáról ismert. Mindketten azért dolgoznak, hogy Isten szeretetét megmutassák másoknak, mely a legnemesebb munka egy életen át.