A MEXIKÓI GÉP CSODÁJA

Az utasok Istennek adnak hálát a csodálatos megmenekülésért, hiszen mindenki túlélte a repülőgép zuhanását.Az Aeroméxico mind a 103 utasa és a személyzet is túlélte a balesetet. Hihetetlen, hogy mindannyian ki tudtak szabadulni a gépből, mielőtt az lángra kapott volna. "Tényleg nagyon rossz volt az egész." - mondta Lorenzo Nunez, egy amerikai utas, aki két fia és felesége mellett ült a gépen.

Andres Conesa, az Aeromexico ügyvezetője elmondta: "A szívünk az érintettekkel és családjaikkal van. Nagyon szomorúak vagyunk az incidens miatt, és szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy az Aeromexico Csoport támogatást, és imákat nyújt az érintetteknek és családjaiknak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsük őket és családjukat."

Szörnyű tragédia lehetett volna, de mindenki túlélte.

Kilencven ember került kórházba a balesetet követően, beleértve a pilótát és az utasokat, akik jelenleg "kritikus, de stabil állapotban" vannak, az Aispuro szerint. Két csecsemő utazott a fedélzeten.

Az útlevelét és a személyes dokumentumait elveszítette a balesetben, de Jackeline Flores, az egyik túlélő utas nem panaszkodott. Azt nyilatkozta a riportereknek, hogy

"Istentől áldottnak és hálásnak érzem magam!"

Forrás: faithwire.com

Ezeket olvastad már?

Martin Luther King 50 éve halt meg

A megölt lelkész lánya a megbocsátás üzenetét közvetíti

Keresztényként a közösségi médiában


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!