A PASSIÓ FILM FOLYTATÁSÁRÓL

Jim Caviezel színész, aki világszerte híres Jézus ábrázolásáról, megerősítette, hogy csatlakozik Mel Gibson rendezőhöz, hogy újból Jézus szerepét alakítsa egy folytatásban, mely témája a feltámadás lesz.



"A feltámadás, ó Istenem, mekkora téma"

- mondta Mel Gibson egy interjúban. Az Oscar díjas rendező még mindig alakítja, és csiszolgatja azt, hogyan lehetne a legjobban ábrázolni Jézus feltámadását.

"Nem árulhatok el részleteket, de azt gondolom, hogy ez lesz a történelem legnagyobb filmje."
-mondta Caviezel.

Krisztus életének utolsó 12 óráját a 2004-es Passió című filmben olyan erőteljesen mutatták be, mint azelőtt még soha. Annak ellenére, hogy Hollywood nem a keresztény filmgyártás fellegvára, mégis sokakat megmozgatott az a film, és jelentős sikereket is ért el.

Mel Gibson rendezi, Jim Caviezel ismét Jézust alakítja


"Fel kell ráznunk ezt a társadalmat, a gonosz romboló munkájából. Szükségünk van igaz hitre, és Krisztus bölcsességére, mely megment minket. Szükség van harcosokra, akik nem félnek kockáztatni nevüket, még az életük se lenne drága az igazságért. Istennel kell élnünk!" - mondta Caviezel.

Randall Wallace forgítókönyvíró, Mel Gibson rendező, és Jim Caviezel mint főszereplő. Adott tehát minden a további sikeres folytatáshoz, mert a cél egy hiteles, erőteljes ábrázolás. A megjelenésről még pontos dátumot nem lehet tudni.