A KENDRICK TESTVÉREK LEGÚJABB FILMSIKERE

Alex és Stephen Kendrick – a "Nincs akadály", "Imával nyert csaták", "A bátorság emberei", "Szerelempróba", "Végtelen hit", "Lendkerék" filmek rendezőinek legújabb alkotása, a "Mutasd meg az Atyát!" című film ritka "A+" minősítést kapott a filmet megnéző mozilátogatók véleménye és szavazata alapján, a hitfilmek között.



Ez hatalmas teljesítmény a hitfilmek között, mivel mindössze ez a negyedik "A+" besorolású film ebben a kategóriában ezidáig. A Kendrick testvérek korábbi három filmje, a "Nincs akadály", "Imával nyert csaták", "A bátorság emberei" filmek kaptak szintén ilyen besorolást. Átlagosan évente csak két film kap A+ minősítéshez elegendő pontszámot, ami még lenyűgözőbbé teszi ezt a teljesítményt. Alex Kendrick a második rendező a történelemben, aki Rob Reiner mellett három A+ minősítésű filmet tudhat magáénak.

"A 'Mutasd meg az Atyát!' film erőteljes módon vezeti az embereket!" - mondta Rich Peluso, az AFFIRM Films filmstúdióvezetője. "Alex és Stephen Kendrick tisztán érzik, hogyan kell kapcsolódni a néző szívéhez, és ez az egyik oka annak, hogy ilyen sikeresek."

A Kendrick testvéreknek a "Mutasd meg az Atyát" című filmjükkel az a céljuk, hogy Isten atyai mivoltáról szóló inspiráló igazságokkal és lenyűgöző történetekkel ismertessék meg a nézőket. A Kendrick testvérek ismét hihetetlen érzelmi utazásra viszik a filmnézőket ebben az erőteljes filmben.

Az a céljuk, hogy Isten atyai mivoltáról szóló inspiráló igazságokkal és lenyűgöző történetekkel ismertessék meg a nézőket


Mindenkinek egyedi apai története van. Legyen az pozitív vagy fájdalmas, de mindig személyes, és mélyen befolyásolhatja identitásunk lényegét és életünk irányát. Ez a lebilincselő film minden korosztályt inspirál, érzelmes filmes utazásra visz minden nézőt. A "Mutasd meg az Atyát!" film célja, hogy perspektívát adjon az apák mai társadalomban betöltött szerepéről, és felnyissa a szemünket arra, hogy másként kell viszonyuljunk földi apánkhoz és a mennyei Atyánkhoz.

Az AFFIRM filmek
A 2007-ben alapított AFFIRM Films filmstúdió vezető szerepet tölt be a hitalapú, inspiráló filmek alkotásában. Világszerte több mint 650 millió dollár értékű bevételre tettek eddig szert többek között olyan filmekkel, mint az "Életem a szörf", az "Imával nyert csaták", a "Feltámadt", az "Igazából mennyország", a "Csodák a mennyből", a "Nincs akadály" és legutóbb az "Egy kivételes barát". Az AFFIRM olyan tartalmat állít elő, szerez be és forgalmaz, amely inspirálja, felemeli és szórakoztatja a közönséget világszerte, a családra és a hitre összpontosítva.

A Kendrick testvérek munkássága
A Kendrick Brothers Productions céget Alex, Stephen és Shannon Kendrick testvérek vezetik, és azért jött létre, hogy dicsőítsék Istent azáltal, hogy minden korosztályt megszólítsanak és olyan forrásokkal inspiráljanak, amelyek pozitívan befolyásolják hitüket, családjukat és személyes kapcsolataikat. A szórakoztató történeteket értékes mondanivalóval ötvözik, melyekből később könyvek és időnként oktató anyagok is készülnek, amelyek egyre nagyobb nemzetközi népszerűségnek örvendenek.

2021-ben van a 10 éves évfordulója a "Bátorság emberei" film bemutatójának, melynek kapcsán készítettek egy különleges, vágatlan dokumentumfilm és szintén ebben az évben jelent meg a "Mutasd meg az Atyát!" című film is. A Kendrick testvérek 2003-ban kezdték munkásságukat a Lendkerék című, kis költségvetésű film elkészítésével, amely mára több mint egymillió példányban kelt el DVD formában, majd ezeket követték az olyan slágerfilmek, mint a "Végtelen hit", "Szerelempróba" (Legjobb film 2008-ban), "Imával nyert csaták" (Legtöbb keresztény film jegyeladás az amerikai jegypénztárakban) és "A bátorság emberei" (2019 leginspirálóbb filmje). A Kendrick testvérek munkássága felbecsülhetetlen a hitalapú filmek világában.