A SZERELŐ, AKI LENYŰGÖZTE AZ 'AMERICAN IDOL' ZSŰRIJÉT

Egy dél-karolinai énekes megdöbbentette az 'American Idol' bíráit a Zach Williams keresztény énekes-dalszerző 'To the Table' című balladájának erőteljes alakításával.A 23 éves Warren Peay a bűnökről, a bánatról és a szomorúságról szóló dalát Lionel Richie, Katy Perry és Luke Bryan zsűritagoknak adta elő; döbbenetet és érzelmekkel teli reakciókat váltva ki a trióból.

"Van egy Megváltó, Ő hív" – énekelte a készülékjavító technikus, aki dicsőítő-vezető is - "Tedd le az egészet az asztalra". Az előadást követően Perry 'Christian Chris Stapeltonnak' nevezte el Peayt. "Hiteles vagy" – mondta az énekesnek. Bryant pedig jól láthatóan 'kirázta a hideg', miközben Peay énekelt.

Ritchie részéről az énekest emlékezetes elismerésben részesítette, hogy mennyire meghatotta őt és zsűritársait az előadás. "Ez olyan, mintha már a top 10-be vezető úton látnálak.. egész életemben nem hallottam ilyet", majd Perry felé fordulva ismét hangsúlyozta: "Elmondom neked, ez erős volt - nálam top 10-es."

Nézd meg Te is a több, mint egy millió Youtube megtekintést elérő előadást:


Ezeket is ajánljuk


Tajvani tízezrek a melegházasság ellen

Tízezrek dicsérték Jézust az ukrán utcákon

A Passió film folytatásáról


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Egy dél-karolinai énekes megdöbbentette az 'American Idol' bíráit a Zach Williams keresztény énekes-dalszerző 'To the Table' című balladájának erőteljes alakításával.

Közzétette: Nicelife2023. április 27., csütörtök