TISZTÁN LÁTHASSUK ISTENT

"A mi Urunk, Jézus Krisztus Istene, a dicsőség Atyja adja nektek a bölcsesség és kijelentés Lelkét az Ő megismerésében." (Az efézusiakhoz írt levél 1. fejezetének 17. verse)Lehet, hogy tökéletes a látásod, ám ha nincs fény, akkor mindez teljesen hiábavaló. Lehet, hogy ragyogó intellektussal rendelkezel, de a Szentlélek bölcsessége és kinyilatkoztatása nélkül az értelmed szeme (lásd az Efézusiakhoz írt levél 1. fejezetének 18. versét) nem világosodik meg, hogy felfogja a lelki dolgokat. Istent ismerni és szeretni csakis a Szentlélek világosságában lehet. Ezért olyan kitartók Sátán követői abban, hogy a keresztények ne vegyenek tudomást a Lélekről.

Nem találkoztam még olyan valakivel, aki, ha betöltötte a Szentlélek ereje, ne csordult volna túl Jézus szeretetétől. Róla akar beszélni, énekelni, olvasni, Őt akarja imádni. Az értelme szeme megvilágosodott, és megpillanthatta, mi az Ő "öröksége dicsőségének gazdagsága" (az 1. fejezet 18. verse). Ha naponként buzgón imádkozol a Szentlélek bölcsességéért és kinyilatkoztatásáért, nemcsak te magad fogsz a világosságban járni, hanem csodálatos módon közölheted másokkal is Isten ismeretét.

Imádság a mai napra
"Uram, bánom az olyan alkalmat, amikor nem láttam túl az élet hétköznapi problémáján és lehetőségén."

 

 

 


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!