Teljes estés rajzfilmek

Irány a bárka! 2

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább, együtt a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, szárazföld sehol és fogytán az élelem. xyz

A csillag

A rajzfilm története szerint egy apró, ám bátor szamár és kedves kis barátai Jézus megszületése idején hősökké válnak.

Jónás és a zöldségmesék

Jónás története zöldségekkel ábrázolva. Az ábrázolás közel hozza a történetet a legkisebbekhez is. A zöldségek a gyerekekkel együtt épp egy koncertre utaznak, amikor a kocsijuk defektet kap..

Irány a bárka!

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad..

A főoldalról

Kortárs
Premier: A lábnyomában

Amikor egy hajléktalan férfi megszakítja egy raymondi gyülekezet kényelmes napi rutinját, a fásult gyülekezet élete soha nem lesz már ugyanolyan.


Ismert személy
Kérdőjelekből meggyőződés:
Isten valóban szeret

Elizabeth Tabish azon főszereplők egyike, akit a néző 'A kiválasztott' című sorozat első jeleneteiből ismerhet, de ennek a Bibila-alapú szerepnek a létrejötte majdnem meghiúsult.


Hit és bizalom
Mire emlékezz, amikor Sátán támadása alatt állsz?

Sátán megpróbálja elterelni a figyelmünket erről az igazságról.
El akarja terelni a figyelmünket, és lerombolni az ellenállásunkat.Csodálatosan megjelenített animációs film. Bemutatja Jézus életét, egészen a feltámadás utánig.

 

 

Noé levelet küld minden állatfajnak, hogy csatlakozzanak hozzá, és az árvíz beálltával mind vízre szállnak a végtelen tengeren.

József jellemszilárdságának és Isten-hitének köszönthetően legyőzi az akadályokat.

A csodálatos karácsonyi bibliai történet segít megismertetni a gyerekeket a kis Jézus születésének történetével mese formájában.

Mózes története és útja a rabszolgától a hercegen át a felszabadítóig, évezredeken át fennmaradt, nemzedékek sorát nyűgözte le a hit, remény és szabadság.

A bibliai Mózes történetét bemutató rajzfilm méltón mutatja be
a Szentírás egyik klasszikus, és fontos eseményét.

A rajzfilmben József, az álomfejtő örökérvényű bibliai története elevenedik meg.


# Médiatár # Rajzfilm # Teljes estés rajzfilm