IRÁNY A BÁRKA!

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.Ha az ember fia – vagy, jelen esetben, az állat kölyke – tudja, hogy hamarosan az egész vidéket elönti az ár, akkor nagyon szeretne feljutni az egyetlen megoldást jelentő Noé bárkájára, de mi van azokkal, akik eleve nem kaptak meghívást a hajóra. A félrevarrt, majd a sarokba dobott és elfelejtett plüssállatra emlékeztető főhős is ezzel a problémával néz farkasszemet, és van hozzá egy ügyetlenkedő ivadéka is, de ne tessék félni, a mese gyerekeknek szól, így akkor sem lehet nagy baj, ha egyetlen állatkertben sem látni ezt a fajtát, sem a közben feltűnő barátait..

A film egyáltalán nem hasonlítható a klasszikus bibliai rajzfilmekhez, mint például a "József, egyiptom hercege"; inkább az "Előttünk a vízözön" című mesére hasonlít. A történet bibliai vonatkozása nincs előtérben. Mégis egy kedves, és némi tanulságot hordozó rajzfilm a gyerekeknek.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

József, az álmok királya

Egyiptom hercege

Csendes éj


SEGÍTSD KÜLDETÉSÜNKET!


SZÓLJ HOZZÁ!