IRÁNY A BÁRKA!

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.Ha az ember fia – vagy, jelen esetben, az állat kölyke – tudja, hogy hamarosan az egész vidéket elönti az ár, akkor nagyon szeretne feljutni az egyetlen megoldást jelentő Noé bárkájára, de mi van azokkal, akik eleve nem kaptak meghívást a hajóra. A félrevarrt, majd a sarokba dobott és elfelejtett plüssállatra emlékeztető főhős is ezzel a problémával néz farkasszemet, és van hozzá egy ügyetlenkedő ivadéka is, de ne tessék félni, a mese gyerekeknek szól, így akkor sem lehet nagy baj, ha egyetlen állatkertben sem látni ezt a fajtát, sem a közben feltűnő barátait..

A film egyáltalán nem hasonlítható a klasszikus bibliai rajzfilmekhez, mint például a "József, egyiptom hercege"; inkább az "Előttünk a vízözön" című mesére hasonlít. A történet bibliai vonatkozása nincs előtérben. Mégis egy kedves, és némi tanulságot hordozó rajzfilm a gyerekeknek.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A csodatévő

József, az álmok királya

Irány a bárka! 2


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!