A ZÖLD HERCEG

E valós tényeken alapuló film Moszab Hasszán Juszefről, a Hamasz egyik vezetőjének fiáról szól, aki az izraeli hírszerzést különösen fontos információkkal látta el.A "Zöld Herceg" kódnevű férfit sikerült beszervezni és egy évtizeden át saját népe ellen kémkedett. A film bemutatja a tartótisztjéhez fűződő bonyolult kapcsolatát. Terror, árulás, pokolian nehéz döntések és egy politikai szembenálláson is átívelő barátság története ez a dokumentumfilm.

E fiatal fiú -noha nagy volt rajta a teher- nem félt szembefordulni azzal a nézettel, amit családja, illetve népe nagy része hitt, s mely eszme tele volt halálos áldozatokkal. Immár keresztényként tekint vissza a múltra.

Igazi hősként tett, az életét kockáztatta másokért.

"Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja barátaiért." (János evangéliuma 15:13)

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Az evolúcióelmélet tudományos lebontása

Az élet rejtélyének megfejtése

Mi vár a kereszténységre 2017-ben?


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!