AZ ISIS CÉLPONTJA A PÁPA

Az ISIS terrorista csoport állítólag Ferenc pápát nevezte meg az első számú ellenségének.A terrorista csoport legutóbbi kiadványában az áll, hogy Ferenc pápát utálják, amiért "nem igazi hívő", és amiért védelmezi a homoszexuálisokat. További gyűlöletük oka, hogy Ferenc pápa aktívan törekszik arra is, hogy a keresztények és a muszlimok között kommunikáció és egyetértés legyen, amit az ISIS elítél.

A csoport azt írta, hogy "amíg az előző pápák, a valóságra alapozva, az iszlám ellen beszéltek, mivel belátták az ellenségeskedést a pogány keresztények és a muszlimok között, a mostani pápák – különösen Ferenc pápa – megprobálnak egy szívmelengető barátságot lefesteni, arra ösztönözve a muszlim közösséget, hogy ne legyenek elkötelezve a dzsihádnak, még ha ez a hitük ellen is szól. "

"Teljesen figyelmen kívül hagyja a saját egyházának a tanításait, ami elítéli a homoszexualitást, erkölcstelennek nevezi és a sodomai perverzióhoz vezet. Ferenc pápa mégis kikerüli a vallást a közvélemény kedvéért. "


EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az észak-koreai nő keresztsége

Csendben nézi a Világ?

Ébredés az Iszlám-világban


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!