"KÉRLEK IMÁDKOZZATOK VELÜNK"

Candace Cameron Bure keresztény színésznő egy szívfacsaró képet osztott meg vasárnap az Instagramján, és arra kérte követőit, hogy imádkozzanak Kaliforniáért az egyre terjedő futótüzek közepette.



2018. november elején 6 futótűz ütött ki Kalifornia-szerte, amely legalább 42 ember halálát okozta, több mint 200 ember eltűnt a tüzek miatt és mintegy 250.000 ember kényszerült elhagyni otthonát.

Bure, aki maga is Kaliforniában él, az Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amelyen az látható, hogy hogyan menekülnek az emberek a futótüzek okozta súlyos füstfelhő elől. Bure a következőket írta a fotó alá:

"Ez nem tréfa. Imádkozzatok, imádkozzatok. Kérlek imádkozzatok velünk.
Szükségünk van az imáitokra."

A Fuller House (Bír-lak) színésznője egy videót is közzé tett Instagram oldalán, amint a Zsoltárok könyvéből olvas fel egy részt. A következőt írta alá:

"Szükségem van ma erre az igére. Talán nektek is? - Zsoltárok 139:1-12."

A CBN News szerint Bure azt mondta a Faithwire-nek, hogy egy ima is elegendő és részvétét fejezte ki azok iránt, akik ebben nem hisznek.

Candace Cameron Bure imára kéri rajongóit Kaliforniáért


Elmondta, "Rosszul érint ez, és szomorú vagyok azok miatt az emberek miatt, akik ezt írták. Ami először eszembe jut ezzel kapcsolatban, az az, hogy ők még soha nem tapasztalták meg az imádság erejét. Még csak nem is tudják mire képes." Bure úgy folytatta, "Az imádság számomra mindig a kiindulópont. Ez a megoldás kezdete. Ezután lehet cselekedni."

Hozzátette, "Ha nem imádsággal kezdesz, nincs mögötted erő, mert az Úr az erő," -mondta. "Isten bármit meg tud tenni, bármit meg tud változtatni - a szíveket is. Mindannyiunk szívének meg kell változnia, és ez az, ahova az Úrnak el kell jutnia."