AZ AFRIKAI GYEREKEK IMÁJA A COVID-19 ELLEN

Az afrikai gyerekek kezeiket a világtérképre helyezve imádkoznak a COVID-19 járvánnyal jelenleg is küzdő nemezetekért. Celia Mendes március 19-ei facebook posztjában azt írta, "habár Mozambique-ban hivatalosan még mindig nincs jelen a vírus, de minden érintett országért imádkozunk!"



A poszt futótűzként terjed, mostanra már több mint 50,000 megosztásnál jár, és a jelenlegi helyzetben több ezer embert késztet imádkozásra az egész világon.

A Kutsemba Ka Africa (Higgy Afrikában) Projekt
Ezek a gyermekek a Kutsemba Ka Afrika elnevezésű missziós projekt Mozambique-i támogatottjai. A Bibliatodo News szerint a hit alapú szervezet a "szükségben lévő gyermekeknek és felnőtteknek nyújt segítséget". A projekt vezetője a posztot megosztó Celia Mendes, aki már közel 17 éve végez missziós tevékenységet a térségben.

Celia a Gospel Prime-nak elmondta, hogy "a Gumbanie-i lakosok rendkívül szegények". Hozzátette, "néhány gyermek kizárólag a szervezet által jut napi meleg ételhez, ami az egyetlen is számukra a nap során." A Kutsemba Ka Afrika projekt a körzeti iskolákkal karöltve együtt segítik a rászoruló gyermekeket. Több száz gyereknek biztosítanak ételt naponta az iskolai tanórák után, melyek során Isten szavára tanítják őket.

A gyerekek rendszeresen imádkoznak a COVID-19 ellen
Az interneten futótűzként terjedő videó több száz gyermeket mutat be, akik kezeiket az előttük lévő világtérképre helyezve rendszeresen imádkoznak a nemzetekért. Néhányan közülük könnyek közt könyörögnek Istenhez, és Jézus nevében ellene mennek a COVID-19 vírusjárványnak.

Az afrikai gyerekek kezeiket a világtérképre helyezve imádkoznak a COVID-19 járvánnyal jelenleg is küzdő nemezetekért


Celia azt is elárulta, mi történik pontosan ezekben a pillanatokban: "Beszélünk a gyerekeknek a COVID-19-ről, és azokról a nemzetekről, amelyek megfertőződtek a vírussal. Ezek a gyermekek hosszú ideje ismerik Istent és valódi imaharcosok. Megérintette őket ez a helyzet, imádkoznak és sírnak." - magyarázta.

Gyermeki hit
A videó és a képek valóban megmutatják, hogy ezeknek a kisgyerekeknek mekkora hitük van. Jézus pedig pontosan ezt tanította követőinek, hogy legyen gyermeki hitük:

"Ekkor Jézus odahívott egy kisgyermeket, odaállította közéjük, és így felelt: "Igazán mondom nektek: meg kell változzon a gondolkodásotok, hogy olyan legyen, mint egy kisgyereké, különben soha nem mehettek be a Menny Királyságába. Ezért az lesz a legnagyobb a Menny Királyságában, aki megalázkodik, és olyan lesz, mint ez a kisgyerek." (Máté 18:2-4 EFO)

A hitben elképesztő és óriási erő van!


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.