A DALLASI GYÜLEKEZET AZ IDŐSEKÉRT

Tombol a COVID-19 járvány világszerte, mely jelentősen megnehezíti sokak életét. Egy dallasi gyülekezet a pandémia okozta nehézségek enyhítése és a rászorulók megsegítése céljából 100 000 dollár adományt ajánlott fel azon időseknek, akik nem tudták volna kifizetni otthonuk éves bérleti díját. A felajánlásnak köszönhetően 100 idős testvér maradhatott lakásában.



"A 'Hálaadás otthona' elnevezésű misszió sokaknak jelenthetett áldást idén is!" - tette közzé a gyülekezet az Instagram oldalán. "A gyülekezet szolgálata mindig nagyon inspiráló és fantasztikus pillanat volt, amikor bejelenthettük, hogy 100 idős polgár számára tudjuk biztosítani az éves bérleti díjuk megfizetését. Mind a gyülekezet, mind Rickie Rush főpásztor hálásak azért, hogy Isten eltervezte és a szívükre helyezve véghezvitte ezt a tervet! Dicsőség Istennek! 100 idős testvérünk nem maradt fedél nélkül!"

A gyülekezet képviselői a Dallas Megyei Körzet bíróival, mint hivatalos személyekkel kereste fel a rászoruló időseket és közölte velük a hírt.

Egy dallasi gyülekezet a rászorulók megsegítése céljából 100 000 dollár adományt ajánlott fel azon időseknek


"Ilyenkor - különösen a járvány idején - azt mondják, hogy az idősek maradjanak otthon, így mindent meg kell tennünk, amit csak lehet a védelmük érdekében." - mondta a gyülekezet pásztora.

Betty Young egyike azon idős polgároknak, akiket támogattak. Enélkül a segítség nélkül el kellett volna hagynia otthonát az új év beköszöntével. "Teljesen meglepődtem" - mondta.

"Isten hatalmas, kegyelmes, dicsőséges. Isten számomra rejtélyes módon működik. Egyik éjjel imádkoztam, mert nem tudtam, hogyan fizessem ki a lakbért. És meghallgatta az imádságom! Áldott legyen az Úr!"

Az egyik istentisztelet során Rickie Rush főpásztor azt mondta a gyülekezet tagjainak: "Pulykáknak kegyelmezünk meg, fiatalokat bocsátunk el a börtönökből, miként ne segítenénk idős testvéreinknek!? Bármit is kér tőlünk Isten, bármit is helyez a szívünkre, ne hezitáljunk megtenni azt. Soha ne mondjuk azt, hogy nem akarunk segíteni valakinek, ha lehetőségünk van rá."


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.