OSCAR DÍJRA JELÖLT KERESZTÉNY FILM

A 2019. évben készült "Áttörés" című film is a jelöltek között volt a 2020-as Oscar díjátadón, mely gálán keresztény film ritkán bukkan fel. Egészen pontosan a legjobb eredeti betétdal kategóriában, "I'm Standing with You" dalával, melynek zene- és szövegszerzője Diane Warren volt.



"Gratulálunk, @warren_diane a 11. dal Oscar-jelölésedért a legjobb dalért!", írta Metz (Chrissy Metz, a film főszereplője) az Instagram-on, miután értesült a jelölésről. "Köszönöm, @devonfranklin, hogy összerakott minket és megvalósította ezt az álmot! És óriási köszönet a @theacademy-nek ezért a hihetetlen megtiszteltetésért! ”

Az "Áttörés" egy tizenéves fiú valós történetén alapul, akiről, miután egy jeges tóba esett, és kihúzzák onnan, még 45 percig nem lehetett újraélesztni. A szíve újra verni kezd, miután anyja imádkozik.

Az "Áttörés" Joyce és John Smith, egy édesaanya és fia csodálatos igaz történetét mutatja be, akik az ima és a Szentlélek erejére támaszkodnak egy balesetet követően, amelyben a kórház orvosai lemondanak John-ról. 45 perc elteltével az anya Isten iránti kétségbeesett könyörgésére életre kel, miután az orvosok minden reményüket elvesztették.

Az "Áttörés" című film is a jelöltek között volt a 2020-as Oscar díjátadón


A nyitó hétvégén a "Breakthrough" 14,6 millió dollárt keresett 2824 színházban. A film Franklin második filmje, amely közel 15 millió dollárt keresett a nyitó hetében. A 14 millió dolláros teljes gyártási költséggel a "Breakthrough” a keresztény filmek elitjében szerepelt a "God’s Not Dead" és a "Fireproof" felett. Összességében 50,4 millió amerikai dollárt hagytak a pénztáraknál e film megtekintése során.

A díjat végül Elton John "I'm Gonna Love Me Again" dala nyerte, melyet a Rocketman című filmhez írt.

Chrissy Metz élőben adta elő a dalt a díjátadón, amely szintén jelentős dolognak mondható!



Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.