A CASA HOGAR MEGMENTÉSE

Még valamikor 2014 táján történt, hogy a Mexikóban található Cabo San Lucas nevű városka árvaháza, a Casa Hogar néhány lakója mindenféle előzetes tapasztalat nélkül megnyerte a világ legnagyobb horgászversenyét.A film sztorijában az Omar Venegas (Jimmy Gonzales) vezette árvaház már a csőd szélén áll, így az árvák azért neveznek be az említett horgászversenyre, hogy az otthonuk hatalmas banki tartozásait rendezzék az esetleges nyereményből.

A tervükhöz pont kapóra jön egy Amerikából származó, de hosszú ideje Mexikóban élő, lecsúszott halász, Wade Malloy (Dennis Quaid), aki, bár eleinte nincs elragadtatva attól, hogy tapasztalatlan gyerekek rohangáljanak a hajóján, végül persze kötélnek áll, és kapitányként működik közre az árvák sikerében.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Még valamikor 2014 táján történt, hogy a Mexikóban található Cabo San Lucas nevű városka árvaháza, a Casa...

Közzétette: Nicelife2021. június 28., hétfő