BRIAN BANKS

Egy 16 éves játékos álma, hogy az NFL-ben játszon, azonban ez az meghiúsul, amikor tévesen börtönbüntetésre ítélik. Szabadulása után keményen küzd azért, hogy az igazságszolgáltatás tisztázza nevét.A filmbe akkor kapcsolódunk be, amikor Brian Banks (Aldis Hodge) 27 évesen az édesanyjával (Sherri Shepherd) a kaliforniai Long Beach-en él. Jelenleg feltételes szabadlábon van, és szexuális elkövetőként regisztrálták egy 11 évvel ezelőtti ítélet miatt, amikor egy osztálytársával, Kennishával (Xosha Roquemore) rajtakapták őket, ahogy együtt lógtak.

Amikor Brian hallotta, hogy tanárok közelednek, elmenekült, hogy elkerülje a lebukást, de a lefülelt Kennisha valótlant állít, hogy mentse magát. A filmben párhuzamosan látjuk a jelen, és múlt eseményeit. Igaz történetet dolgoz fel a film; egy ártatlan ember kálváriájáról szól az igazságszolgáltatás útvesztőjében.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Egy 16 éves játékos álma, hogy az NFL-ben játszon, azonban ez az meghiúsul, amikor tévesen...

Közzétette: Nicelife2022. november 27., vasárnap