EBGONDOLAT

Egy Enzo nevű kutya felidézi, hogy mit tanult az életről autóversenyző gazdájától, Dannytől.Adott egy jóképű amerikai autóversenyző, Denny (Milo Ventimiglia), akivel egy kutya szemén és gondolatai szűrőjén át találkozunk először. Enzo (Kevin Costner hangja), a szóban forgó házikedvenc, tölti be a mesélő szerepét, viszont az eddig megszokott – vagy akár elvárt – butus kutyagondolatok helyett mélyfilozófiai elmélkedéseket kapunk az életről, a halálról és az autóversenyzés fortélyairól.

Enzo nem csupán ért dolgokat, hanem képes elemezni összetett fizikai kölcsönhatásokat, amelyek szükségesek egy sikeres versenyhez. Dokumentumfilmeket néz és rajong gazdájáért, persze mindez felfüggesztődik, amikor a helyzet komikuma pontosan azt kéri, hogy Enzo ne legyen annyira jártas az ember dolgaiban.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Adott egy jóképű amerikai autóversenyző, Denny (Milo Ventimiglia), akivel egy kutya szemén és...

Közzétette: Nicelife2022. október 16., vasárnap