TEREPFUTÁS

Jim White lecsúszott sportedzőnek utolsó lehetőségként egy mexikói határon fekvő kisváros, McFarland nyújthat munkát.Jim White (Kevin Costner) lecsúszott sportedző, aki kellemetlen modora miatt egy állásában sem tud megmaradni, ezért családjával folyton költöznie kell. Utolsó lehetőségként egy mexikói határon fekvő kisváros, McFarland nyújthat neki munkát. Az edző és családja először viszolyog az ottani körülmények miatt, azonban hamarosan megtalálják a közös nevezőt a lakosokkal, White pedig rájön, hogy az ültetvényeken dolgozó fiatal munkások az életvitelük miatt kivételes futóadottságokkal rendelkeznek.

"Igaz történet, remek színészek, szép helyszínek, izgalmas ér érdekes történet." (nézői vélemény)

"A film bemutatja hogy a szegénységből nem csak a börtönön át vezet ki az út, hanem akár a sporton keresztül is. De még mennyire." (nézői vélemény)

Igaz történet alapján.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Brian Banks

Ebgondolat

Esélytelenből halhatatlan