VISSZA A CSÚCSRA

A film az Iowa City West High School röplabdacsapatának igaz történetén alapszik, miután a csapat szíve és vezetője, Caroline Found 2011-ben hirtelen meghalt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caroline az Iowa City West High School röplabdacsapatának sztárröplabdázója, és a közösség tagjai által nagyon kedvelt. Line kapitányaként a "trójaiak" veretlenek voltak, és mindenki nagy reményeket fűzött ahhoz, hogy a West címvédőként ismét megnyerje a bajnokságot, különösen ősi riválisa, a City High ellen.

A házában tartott buli során Line úgy dönt, hogy titokban lelép, hogy meglátogassa édesanyját, Ellynt a kórházban, akit rák miatt kezelnek. Aznap este Line az életét veszti egy moped balesetben, és az egész közösség gyászolja. Annak ellenére, hogy az iskola és a közösség továbbra is sokkot kapott Line halála miatt, a trójaiak edzője, Kathy Bresnahan felkeresi Line legjobb barátját, Kelleyt, és arra ösztönzi, hogy térjen vissza, mert Line szerette volna, ha folytatják.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A számolás joga

A Casa Hogar megmentése

Menedék


Szólj hozzá!