VISSZA A CSÚCSRA

A film az Iowa City West High School röplabdacsapatának igaz történetén alapszik, miután a csapat szíve és vezetője, Caroline Found 2011-ben hirtelen meghalt.Caroline az Iowa City West High School röplabdacsapatának sztárröplabdázója, és a közösség tagjai által nagyon kedvelt. Line kapitányaként a "trójaiak" veretlenek voltak, és mindenki nagy reményeket fűzött ahhoz, hogy a West címvédőként ismét megnyerje a bajnokságot, különösen ősi riválisa, a City High ellen.

A házában tartott buli során Line úgy dönt, hogy titokban lelép, hogy meglátogassa édesanyját, Ellynt a kórházban, akit rák miatt kezelnek. Aznap este Line az életét veszti egy moped balesetben, és az egész közösség gyászolja. Annak ellenére, hogy az iskola és a közösség továbbra is sokkot kapott Line halála miatt, a trójaiak edzője, Kathy Bresnahan felkeresi Line legjobb barátját, Kelleyt, és arra ösztönzi, hogy térjen vissza, mert Line szerette volna, ha folytatják.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Esélytelenből halhatatlan

Will

Ebgondolat


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Filmigénylés (HD is): http://nicelife.hu/galeria/film/kell.php Ha automatikusan megkapnál minden filmet:...

Közzétette: Nicelife2020. október 8., csütörtök