ELMONDHATATLAN EGYÜTTÉRZÉS

A 'Chosen', vagyis a 'Kiválasztott' az első olyan, több részből álló sorozat, amely Jézus követőinek életét mutatja be. Nézd meg, hogyan éri el Jézus a nehézségekkel küzdő embereket, miközben első csodáit műveli, és szolgálatát elkezdi, hogy megváltoztassa a világot. Lásd Őt azok szemével, akik ismerték Őt.A sorozat készítője azt mondta, hogy "csodálatos volt látni a reakciókat az elmúlt néhány hónapban. Azt hiszem, az emberek annak örülnek a legjobban, hogy végre egy olyan Krisztusról szóló sorozatot láthatnak, amelyet valóban hitelesnek éreznek." Jonathan Roumie, aki Jézus szerepét játsza a sorozatban, rámutatott, hogy a tartalom minősége az egyik oka annak, hogy az emberek szeretik ezt a sorozatot.

Az aktuális epizódról: Miután egy nő szemtanúja volt egy leprás beteg meggyógyításának a kapernaumi úton, a barátját, aki béna, a tömeg ellenére is Jézushoz viszi egy különös megoldást találva.


Hogyan tudom nézni magyar felirattal?

1. Kattints jobb oldalt alul, az alábbi ikonkra, a videólejátszó felületen!
2. Válaszd ki, hogy 'Hungarian', tehát a magyar feliratot (le kell görgetni), és indíthatod is az epizódot!


Az epizódok nem ágyazhatóak be, az alábbi linken tekinthető meg ezen epizód:
www.watch.angelstudios.com/thechosen/.../indescribable-compassion


Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

watch.angelstudios.com

Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Miután egy nő szemtanúja volt egy leprás beteg meggyógyításának a kapernaumi úton, a barátját, aki béna, a tömeg ellenére is Jézushoz viszi egy különös megoldást találva.

Közzétette: Nicelife2022. október 6., csütörtök