A VALÓDI INFLUENSZER TITKA

Ebben a fáradt és zavarodott világban, amely egyre inkább megszállottja a külsőségeknek és a földi dolgok halmozásának, egy újonnan elkészült film erőteljesen igyekszik felhívni a figyelmünket a legfontosabbra.



A Pure Flix hitalapú streaming platformon bemutatott 'Isteni influenszer' című új film egy fontos üzenetet közvetítve igyekszik inspirálni és szórakoztatni közönségét. Ez egy film a reményről, a második esélyről és arról, hogy mi történik, amikor az emberek elengedik az átmeneti kényelmet, a szeszélyeiket, és megengedik Istennek, hogy teljes mértékben irányítsa az életüket. Az 'Isteni influenszer' film 'A kiválasztott' című alkotásban Eden karakterét megformáló Lara Silva főszereplésével készült, melynek középpontjában a népszerű online követőgyűjtő, Olivia Golden áll, akinek mindene megvan, egészen addig, amíg a szülei úgy döntenek, hogy nem fizetik tovább kiadásait.

Amikor Olivia eléri a mélypontot, meglátja az igazi értéket és azt, hogy mit jelent valójában követni az Urat. Ez az az üzenet, amiért igazán érdemes megnézni a filmet.

"A mai világ a külsőségekről szól. A közösségi média mondja meg, mit vásároljunk, hogyan nézzünk ki, hol együnk. Rendkívül nehéz nem beleragadni ebbe a játékba, hogy hány követőd vagy lájkod van, mások mit gondolnak és mit csinálnak." - nyilatkozta Shari Rigby egy interjúban.

"Isten és mások szolgálata a fontos. Amikor Jézusért teszünk dolgokat, igazi örömet tapasztalhatunk"


Rigby - aki olyan filmekben szerepelt, mint az 'October Baby' és a 'Nincs Akadály' - rengeteg felemelő tartalmat készített. Shari szerint lehetetlen, hogy ne legyenek ránk hatással a telefonokon és eszközökön olvasott vagy látott tartalmak. Úgy véli, hogy ez a film erőteljes hatással tud lenni az életünkbe beszivárgó kaotikus üzenetekre.

"Azt gondolom, hogy az 'Isteni influenszer' film azért is olyan fontos, mert Liv Golden, a főszereplőnk olyan, mint sokan közülünk. Folyamatosan azzal törődik, hogy minél inkább hatással legyen az emberekre, hány követője van, hogy szerezzen még több rajongót, miként legyen még népszerűbb. Aztán rájön, hogy az egyetlen személy, akit követni kellene az: Jézus. És ez a mindent megváltoztató, örök hatás. Mivel a dolgaink és a körülményeink múlékonyak és jövőre nem lesz divat, amit ma vásárolunk, ezért teljesen felesleges és reménytelen hajsza a földi értékek mentén leélt élet. Jézusnak van kizárólag maradandó és örök hatása."

A rendező azt mondta, reméli, hogy a közönség akár a filmnek, akár másnak köszönhetően rá fog jönni, hogy bárhol és bármennyire is próbáljuk befolyásolni az embereket, hosszú távon ennek semmi köze nincs az értékes élethez és a népszerűséghez. "Isten és mások szolgálata a fontos. Amikor Jézusért teszünk dolgokat, igazi örömet tapasztalhatunk. Ha Őt szolgáljuk és megtesszük, amire elhívott minket, támogatunk másokat és Krisztushoz vezetjük őket, akkor függetlenül attól, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, valódi influenszerek leszünk."