ISTENI CSODA FOLYTÁN ÉLTE TÚL AZ AUTÓBALESETET

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet a roncsról és megvallotta, hogy "az én Istenem egy csodálatos Isten." Annak ellenére, hogy egy védőkorlát teljesen átszúrta a lánya autóját, rajta csupán néhány karcolás látszott a kezén és a lábán. Mullins két perces rövid videója hamar terjedt a közösségi médiában és jelenleg 16 millió megtekintésnél tart. A Tiktokon is népszerű lett a következő hashtaggel #Godisgood (#Istenjó).




Kevin Mullins lelkipásztor magasztalja Istent, aki megment. Érzelmekkel teli hangon mesélte a videóban, hogy a lánya felhívta aznap reggel, és újra és újra csak azt hajtogatta "apa sajnálom, apa sajnálom." Pásztázva a felborult kocsi körül, az apa így folytatta "amilyen rosszul néz ki, amilyen borzasztó, kell mutassak nektek valamit. Ezt meg kell nézzétek. Ő itt a lányom. Ebben az autóban ült. Az én Istenem egy csodálatos Isten." Kenzie az apja autójában ülve sírt, de nem volt megsérülve.

"Egy hatalmas Istent szolgálok. Ha nem hisztek benne ma reggel, megnézhetitek ezt. Az a védőkorlát a sofőrülés oldalán van, a lányom a hátsó ablakon mászott ki és az úton volt, amikor megérkeztem. Csodálatos az én Istenem, Ő elképesztő. Ha még nem ismered Őt, lépj kapcsolatba velem. Kérdezz meg engem. Egy olyan hatalmas Istenről fogok neked beszélni, aki nem csak az én lányomat mentette meg a balesetben, de megmenthet téged is a bűneidből és az örök kárhozattól. Ezért jött le a földre, hogy meghalljon érted," mondta Kevin.

Annak ellenére, hogy egy védőkorlát teljesen átszúrta az autóját, rajta csupán néhány karcolás látszott a kezén és a lábán


"Kérlek dicsőítsétek Őt ezen a vasárnap reggelen. Magasztaljátok Őt. Ha egy lágymeleg keresztény vagy, emlékezz arra, hogy milyen nagy az az Isten, akit szolgálsz és lobbanjon lángra a szíved Őérte." Kevin Mullins egy volt baptista lelkipásztor, aki egy keresztény iskola volt tanára és a North American Mission board gyülekezet plántálási csoport munkatársa volt. Mullins megosztott egy másik videót is, amelyen a lánya egy éneket énekel a gyülekezetben. "Ő a lányom, akit Isten megóvott ma reggel. Pár hete énekelt a gyülekezetben, mielőtt prédikáltam."

Kenzie Mullins is megosztott egy pár képet és videót a balesetről a facebook oldalán. "Szeretném tudatni mindenkivel, hogy jól vagyok, csupán néhány zúzódás és karcolás van rajtam. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik imádkoztak értem, nagyon sokat jelent számomra! Isten elképesztő, csak ennyit tudok mondani, mert nélküle nem juthattam volna ki élve a roncsból."

Az emberek magasztalják Istent a közösségi oldalakon, azért mert megmentette Kenziet. "Minden bizonnyal van egy védő angyala, aki vigyáz rá," írta valaki. "Isten a tenyerén hordozta őt," írta egy másik személy. "Atyám köszönöm, hogy megmentetted az életét, azért hogy szolgáljon Neked, a Jézus nevében!" írta egy másik kommentelő.