A CSAPAT LELKE

Marina nővért - aki nem egy hétköznapi apáca - 1994 nyarán elküldik az El Parral-ba, a bentlakásos fiúiskolába, amelyet hamarosan bezárnak. Annak ellenére, hogy a gyerekek mindenféle csínytevéssel fogadják Marinát, lassanként bensőséges családi kötelék alakul ki köztük, valami olyasmi, amiben sosem volt részük.Az 1994-es labdarúgó-világbajnoksággal párhuzamosan játszódó cselekmény egy apácát követ nyomon, aki egy bezárás előtt álló árvaházba érkezik (El Parral), és segít egy futballcsapat létrehozásában a gyerekek körében. Igaz történet alapján készült film.

A film az 52. Giffoni Filmfesztivál díjazottja 2022-ben, a legjobb játékfilm kategóriában.A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu #nicelifefilm Marina nővért - aki nem egy hétköznapi apáca - 1994 nyarán elküldik az El Parral-ba, a...

Közzétette: Nicelife2022. november 10., csütörtök