APASÁG

Ebben a szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben Kevin Hart egy özvegy férfit alakít, aki belevág a világ legnehezebb munkájába: az apaságba.Megszületik Matthew és Liz kislánya, a feleség azonban egy nappal később tüdőembóliát kap, és meghal. A gyászoló férfit a rokonai és a barátai sem tartják alkalmasnak arra, hogy egyedül birkózzon meg a gyereknevelés feladatával, az anyósa még azt is felajánlja neki, hogy költözzenek hozzájuk. Matthew viszont se a lányáról, se a munkájáról nem akar lemondani.

Ugyanerről szólt a Kevin Smith-féle Apja lánya is, amelyben Ben Affleck alakította a megözvegyült férfit, és nem is ez az egyetlen párhuzam. Az Apaságban is ugrunk az időben addig a pontig, ahol a kislány már iskoláskorúvá érik, és belép itt is egy nő a főszereplő életébe. Paul Weitz filmje persze nem rejtett remake, mert valós történeten, Matthew Logelin bestseller memoárján alapul.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Örökké a csajom

A menedék

Karácsony a vadonban


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Ebben a szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben Kevin Hart egy özvegy férfit alakít, aki belevág a világ legnehezebb munkájába: az apaságba.

Közzétette: Nicelife2021. augusztus 5., csütörtök