HÉTKÖZNAPI VARÁZSLAT

A II. világháború idején, Colorado kormányzójának lánya, Livy Dale teherbe esik, de szerelme, aki katona, otthagyja. A szigorú és puritán édesapa belekényszeríti egy házasságba. Újdonsült házassága egy idegennel, és az internáló táborban kötött barátsága egy japán testvérpárral ráébreszti Livyt az igaz szeretet és bizalom természetére.Olivia Dunne 'Livvy' (Keri Russell) egy denveri fiatal nő, akit egy haditengerészeti oktató teherbe ejtett a II. világháború alatt. Zavartan a lánya házasságon kívüli terhessége miatt, apja úgy dönt, hogy úgy oldja meg a kérdést, hogy csendben megszervezi a lánya házasságát, mással. Livvyt egy vidéki városba küldik Colorado délkeleti részén, ahol feleségül kell mennie egy fiatal gazdához.

A vőlegény Ray Singleton (Skeet Ulrich), aki egy családi gazdaságban gazdálkodik. Meghallva Livvy tragikus történetét lelkipásztorától, Ray meghatottan reagál a történetre, és beleegyezik abba, hogy feleségül vegye, anélkül, hogy találkozott volna is vele. Bár fiatal, jóképű és szívében családcentrikus, Raynek hiányzott mindig is a lehetőség, hogy feleséget találjon ebben a távoli régióban.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Kisfiam

A menedék

Mindenki megvan