KARÁCSONY A VADONBAN

Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele második afrikai nászútjába, ahol végül célra és reménybeli szerelemre talál.Miután fia, Luke egyetemista lesz, és kirepül a családi fészekből, Kate szeretné meglepni férjét egy második nászúttal, mint aki érzi, hogy az útóbbi időkben nem minden volt tökéletes. Drew, a férje viszont bevallja, hogy már nem szerelmes belé, de ezzel várt egészen addig, amíg már a fiúkat nem érinti olyan közelről a dolog.

Kate azonban úgy dönt, hogy egyedül is elmegy az afrikai útra, ahol egy teljesen új világ tárul elé. Megismerkedik egy elefántokat segítő központtal, és talán a boldogság is megtalálhatja. Nagy váltás ez egy jómódú, new york-i értelmiségi számára, aki a vártnál tovább marad.


Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: https://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

ádám almái

will

szégyen és szeretet


SEGÍTSD KÜLDETÉSÜNKET!


SZÓLJ HOZZÁ!