KARÁCSONY A VADONBAN

Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele második afrikai nászútjába, ahol végül célra és reménybeli szerelemre talál.Miután fia, Luke egyetemista lesz, és kirepül a családi fészekből, Kate szeretné meglepni férjét egy második nászúttal, mint aki érzi, hogy az útóbbi időkben nem minden volt tökéletes. Drew, a férje viszont bevallja, hogy már nem szerelmes belé, de ezzel várt egészen addig, amíg már a fiúkat nem érinti olyan közelről a dolog.

Kate azonban úgy dönt, hogy egyedül is elmegy az afrikai útra, ahol egy teljesen új világ tárul elé. Megismerkedik egy elefántokat segítő központtal, és talán a boldogság is megtalálhatja. Nagy váltás ez egy jómódú, new york-i értelmiségi számára, aki a vártnál tovább marad.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.