KÉSZEN KAPOTT CSALÁD

Miután városba érkezése után egy nap után elbocsátották Libbyt, a lánynak gyorsan új munka után kell néznie, hogy ne kelljen azonnal hazautaznia.Kétségbeesetten elvállal minden lehetőséget, ami útjába kerül. Így lesz dada Dan őrnagynál, aki átmenetileg örökbefogadott egy testvérpárt, mert édesapjukat ő juttatta börtönbe. Libby próbál a gyerekek barátja lenni, azonban nincs könnyű dolga, félnek bárkit közel engedni magukhoz. A lány munkaadójával együtt próbál olyan szülővé válni, amilyet a gyerekek érdemelnek.

"Bűbájos, szívet melengető, romantikus könnyed film, szimpatikus szereplőkkel, kedves sztorival. Kicsit szirupos és meseszerű, de egyszer nézhető."


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A nyugtalanság kora

A legszebb ajándék

Karácsony a vadonban


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Miután városba érkezése után egy nap után elbocsátották Libbyt, a lánynak gyorsan új munka után kell...

Közzétette: Nicelife2023. január 27., péntek