KÓRISTÁK

1949, Franciaország. Clément Mathieu, a munkanélküli zenetanár elvállal egy felügyelő-tanári állást egy nehezen kezelhető gyerekek számára fenntartott nevelőintézetben.Az igazgató, Monsieur Rachin által bevezetett és alkalmazott kemény, rideg nevelési módszerek megdöbbentik az új tanárt. A zene varázsának és a közös éneklésnek köszönhetően azonban Mathieu-nek sikerül megváltoztatnia a gyerekek hétköznapjait.

A finom lelkű tanár persze rögvest a fiúk céltáblájára kerül, kegyetlen tréfák sorozatával próbálják betörni a tutyimutyinak látszó, de határozott erkölcsi elveket valló pedagógust, sikertelenül. Sőt. Kedvességével, toleranciájával, a zsarnok igazgató elleni határozott kiállásával azonban csodák csodájára maga mellé állítja a rakoncátlan fiúkat, annyira, hogy egy kórust alakít belőlük.

Az egyik legrosszabbnak tartott fiúról kiderül, hogy istenáldotta tehetségű szoprán.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A számolás joga

Soha nem késő

A nevek dala