LEVÉL A MENNYBŐL

A megözvegyült, egyedülálló apának meglehetősen ingatag a kapcsolata kamaszlányával. Aztán egy nap előkerül egy elveszettnek hitt levél, amelyet a haldokló anya írt gyermekének...Az egyedülálló apa és lázadó tinédzser lánya megromlott viszonyát ismerhetjük meg. A film elején még megismerhetjük Zoé édesanyját is, aki halálos betegsége miatt érzi: nem sokáig lehet együtt a szeretteivel. Ír egy levelet, amit Connor-ra, az apára bíz, hogy amikor elég idős a lányuk hozzá, adja oda neki, aki azonban a levélről elfeledkezik. Azt láthatjuk a történésekből, hogy egyre nagyobb az apa és lánya között a szakadék, egyre nagyobb gondba kerül Zoé. Végül csodával határos módon sikerül megtalálni a levelet, amely mindent megváltoztat.

A film igaz történeten alapul.A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A sértés

A szív bajnokai

Szudán elveszett fiai


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu A megözvegyült, egyedülálló apának meglehetősen ingatag a kapcsolata kamaszlányával. Aztán egy nap előkerül egy elveszettnek hitt levél, amelyet a haldokló anya írt a gyermekének...

Közzétette: Nicelife2023. április 14., péntek