A MENNYORSZÁGOT VÁLASZTOM

A tiszta lelkületű és vidám természetű, mindenkivel közvetlen Fülöp atyát már életében szentként tisztelték. Giacomo Campiotti filmje a mindenki által elhagyott utcagyerekeket felkaroló, életét nekik szentelő, Krisztus kegyelméből csodatevő képességekkel megáldott embert mutatja be.A történet kezdetén Fülöp atya Rómába igyekszik, hogy belépjen a jezsuitákhoz, és megszerezve Loyolai Ignác engedélyét, az Indiákra menjen misszióba. Róma felé tartva azonban látva a sok csellengő, szegény gyereket úgy dönt, hogy életét az ő sorsuk jobbá tételének szenteli. Kezdetben Galeotto két gyermekének, Michélének és Hippolitiának lesz a házitanítója, ám lelkiismerete az utca gyermekeinek segítségéért kiált.

"Ki érti ezt? A pápák városában, ahol annyi a templom, annyi a pap,
mégsincs senki, aki törődne a gyerekekkel."


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A segítség

A szabadság himnusza

A nevek dala


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv A történet kezdetén Fülöp atya Rómába igyekszik, hogy belépjen a jezsuitákhoz, és megszerezve Loyolai...

Közzétette: Nicelife2022. szeptember 4., vasárnap