MINDENKI MEGVAN

Frank Goode egész életében keményen dolgozott egy huzalgyárban, hogy családjának mindent meg tudjon adni. Nyugdíjasként ébred rá, túl kevés időt töltött gyerekeivel, így itt az ideje, hogy változtasson. A szívhez szóló film egy olyan családi problémát mutat be, amit sokan jól ismerhetnek a modern világban. Szülők és gyerekek távol élnek egymástól és annyira lefoglalják őket problémáik, hogy eszükbe sem jut meglátogatni a másikat.A történet már húzósabb, ugyanis ennél a filmnél nem a szórakoztatáson, mindinkább az elgondolkozáson (beismerésen) van a hangsúly. Természetesen szórakoztatás is van benne, de nem ez a lényeges eleme. Ezt sokan nem is bírják, de ők már az első fél órában kimennek a teremből.

Ehhez a filmhez ugyanis kell egy fajta érettség, nyitottság és az se árt ha férfi az illető. Azért, mert Robert De Niro Frank Goode szerepében egy özvegy férfit játszik, aki a férfiak nagy kérdésére keresi a választ. Mit érünk nő nélkül? Frank egy dologra koncentrált az életben. Arra, hogy keressen elég pénzt, hogy a gyerekei sokra vigyék.

Ennek érdekében persze rengeteget dolgozott és kellően szigorú is volt velük. Azt hogy ezt a gyerekek, hogy élték meg talán sok embernek el se jut a tudatáig. Robert viszont olyan mázlista, hogy felesége halála után felcsillan a szeme és rájön, valamit nagyon elszúrt az életben.

A film már első nézésre is nagyon érzékenyen érint(het) és második nézésre se veszti el ezt a jó tulajdonságát. Ez a film azoknak készült, akiket az élet apróbb mozzanatai is megfognak.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Apaság

Örökké a csajom

Hallgass a szívedre