MINDENKI MEGVAN

Frank Goode egész életében keményen dolgozott egy huzalgyárban, hogy családjának mindent meg tudjon adni. Nyugdíjasként ébred rá, túl kevés időt töltött gyerekeivel, így itt az ideje, hogy változtasson. A szívhez szóló film egy olyan családi problémát mutat be, amit sokan jól ismerhetnek a modern világban. Szülők és gyerekek távol élnek egymástól és annyira lefoglalják őket problémáik, hogy eszükbe sem jut meglátogatni a másikat.A történet már húzósabb, ugyanis ennél a filmnél nem a szórakoztatáson, mindinkább az elgondolkozáson (beismerésen) van a hangsúly. Természetesen szórakoztatás is van benne, de nem ez a lényeges eleme. Ezt sokan nem is bírják, de ők már az első fél órában kimennek a teremből.

Ehhez a filmhez ugyanis kell egy fajta érettség, nyitottság és az se árt ha férfi az illető. Azért, mert Robert De Niro Frank Goode szerepében egy özvegy férfit játszik, aki a férfiak nagy kérdésére keresi a választ. Mit érünk nő nélkül? Frank egy dologra koncentrált az életben. Arra, hogy keressen elég pénzt, hogy a gyerekei sokra vigyék.

Ennek érdekében persze rengeteget dolgozott és kellően szigorú is volt velük. Azt hogy ezt a gyerekek, hogy élték meg talán sok embernek el se jut a tudatáig. Robert viszont olyan mázlista, hogy felesége halála után felcsillan a szeme és rájön, valamit nagyon elszúrt az életben.

A film már első nézésre is nagyon érzékenyen érint(het) és második nézésre se veszti el ezt a jó tulajdonságát. Ez a film azoknak készült, akiket az élet apróbb mozzanatai is megfognak.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Készen kapott család

Anne otthonra talál

Csokoládé


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!