RICHARD KIRÁLY

A Williams-testvérek a tenisz legyőzhetetlen, örök bajnokai – sportvarázslók, stílusikonok, példaképek. Semmire nem mentek volna az apjuk nélkül. Vagy sokkal többre vihették volna? A lányok négy és fél évesek voltak, amikor az apjuk, Richard Williams (Will Smith) az első teniszedzést tartotta nekik. Egyébként ő is akkor teniszezett először.Ahhoz, hogy sikeres sportolót faragjon a gyerekeiből, sokféle nehézséggel, kishitűséggel, ellenségességgel kellett megküzdenie - és a saját nehéz múltjával. A szakma szkeptikusan áll a csodagyerekekhez, ráadásul a családi problémákkal is szembe kell nézniük mindannyiuknak.

Egy tradicionális életrajzi alkotásról van szó, mely a két teniszcsillag, Venus és Serena Williams apját, Richard Williamst állítja a középpontba. Richard nem könnyű ember. Sokszor arrogáns, bosszantóan önfejű és kifejezetten szeret másokkal konfrontálódni. Időnként szívesen megráznánk, hogy észhez térjen, holott tudjuk, hogy a helyén van a szíve és tényleg jót akar.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Vissza a csúcsra

Will

A legyőzhetetlen


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Egy tradicionális életrajzi alkotásról van szó, mely a két teniszcsillag, Venus és Serena Williams apját,...

Közzétette: Nicelife – 2022. április 8., péntek