SULLY - CSODA A HUDSON FOLYÓN

2009 telén az egész világ egy csoda lázában égett: egy kiváló pilóta, Chesley "Sully" Sullenberger (Tom Hanks) meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó fagyos vizére szállt le, és így megmentette 155 utasa életét.De miközben a világ hősként ünnepelte a kapitányt, és a híradások mind kivételes ügyességéről és lélekjelenlétéről szóltak, vizsgálat indult. És amire a vizsgálat során fény derült, az egyáltalán nem a pilóta megbecsülését szolgálta. Sőt, azzal fenyegetett, hogy soha többé nem vezethet repülőgépet.

A film így kezdődik: A szerencsétlenül járt gép kapitányának rémálmai vannak: mi lett volna, ha a repülőgép Manhattanre zuhan. Az ügyet kivizsgáló bizottság másként látja a dolgot. Mi lett volna, ha a repülőgéppel, amely egy vadliba rajjal találkozva mindkét hajtóművét elvesztette, sikerül landolni egy közeli repülőtéren? A számítógépes szimuláció az ő verziójukat igazolja, de mit tud egy számítógép a világról, az érzésekről és az elkötelezett hivatástudatról, és főleg az érzelmekről?

Clint Eastwood kiváló rendezése.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk