A SZERETET SZIMFÓNIÁJA

Véletlenszerű találkozás, vagy nem véletlen, amikor a fiatal ír gitáros és a híres csellistalány egymásba botlik New Yorkban? Ki tudja. Ám kettejük romantikus éjszakáján egy gyermek fogan. A fiú azonban árvaként nő fel.Mégis, a különleges zenei érzékenységgel megáldott gyermek meggyőződése, hogy tehetsége révén meg fogja találni szüleit. Egy nap egy Wizard nevű idegen férfiban lel segítségre, aki felfigyel elképesztő muzikalitására, és az August Rush nevet adja neki. Együtt veszik nyakukba a hatalmas várost, és a zene szárnyai hamarosan minden ajtót megnyitnak.

A film nagyon érdekes hangulatban kezdődik, számomra legalábbis elég szomorúan. Mondhatjuk úgyis, hogy nem csak egy szép tündérmesét kapunk; inkább egy mélyen elgondolkodtató sztori. Az elején minden igazságtalannak és rossznak tűnik. Ám a történet hamar változik. láthatjuk egy kisfiú kitartását, szerelmes szüleinek kusza életét, és sok bonyodalom nehezíti a történetet. De mint minden filmben, itt is a végén beteljesül az, amiért az egész film folyamán izgulhattunk.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Véletlenszerű találkozás, vagy nem véletlen, amikor a fiatal ír gitáros és a híres csellistalány...

Közzétette: Nicelife2023. május 28., vasárnap