UTÓIRAT: SZERETLEK

Holly boldog házasságban él Gerryvel. Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrrá lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik születésnapján érkezik. A hangos levélben Gerry arra kéri, mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb és újabb üzenetek jönnek a régi kedvestől, újabb és újabb kalandra buzdítva Hollyt.Hollyt és Gerryt az első percekben ideális párként ismerhetjük meg. Bár épp egy veszekedés közepén vannak, azért az minden egyes megnyilvánulásukon érződik, hogy mennyire szeretik és ismerik egymást. A jelenet határozottan jól megírt, életszagú és kiváló dialógusokkal lett tarkítva, és már kezdtem azt hinni, hogy egy Szakíts, ha bírszhoz hasonló veszekedős párkapcsolati vígjátékot nézhetek, amikor egy váratlan húzással ugrunk egyet az időben, és máris Gerry temetésén találjuk magunkat.

A gondoskodó Gerry halálos ágyán még számos meglepetést eszelt ki kedvesének, melyek levelek formájában apránként jutnak el hozzá. Az amerikai vígjáték lévén édesen kímélő darab, ami úgy kerüli a halál tragikumát, hogy az szinte már művészet.

Semmi borzasztót nem látunk, csak a boldog házas éveket és az életet nélküle, pontosabban vele, mivel Holly folyamatosan felidézi múltjukat.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Apaság

A legszebb ajándék

Örökké a csajom