VÁRATLAN SZÉPSÉG

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete..Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától; már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.

Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel.

Engem egy kicsit meglepett, hogy ilyen filmet is tudnak készíteni. Gyakorlatilag semmi erőszak, semmi erotika, semmi goromba beszéd. Legalábbis nem emlékszem semmi ilyenre. A színészi játékokat élveztem, és a történet is elgondolkodtató. Ezért ajánlott a megtekintésre.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Ben Hur

Ha Isten úgy akarja

Séta a múltba


Szólj hozzá!