VÁRATLAN SZÉPSÉG

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete..Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától; már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.

Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel.

Engem egy kicsit meglepett, hogy ilyen filmet is tudnak készíteni. Gyakorlatilag semmi erőszak, semmi erotika, semmi goromba beszéd. Legalábbis nem emlékszem semmi ilyenre. A színészi játékokat élveztem, és a történet is elgondolkodtató. Ezért ajánlott a megtekintésre.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: https://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Az igazi csoda

Szégyen és szeretet

Ben hur


SZÓLJ HOZZÁ!