VÁRATLAN SZÉPSÉG

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete..Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától; már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.

Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A szív bajnokai

Egy kivételes barát

A harminchármak


Kommentelj a facebook megosztásnál


Néha megkérdezik, miért van a film ajánló... A válasz: mert sok tanulságos film van, a keresztény filmeken kívül is, és ezeket szívesen ajánljuk.. Igénylés itt: http://nicelife.hu/ajanlo/film/kell.php

Közzétette: Nicelife2017. május 25., csütörtök