SZÁMONKÉRÉS

A 'Chosen', vagyis a 'Kiválasztott' az első olyan, több részből álló sorozat, amely Jézus követőinek életét mutatja be. Nézd meg, hogyan éri el Jézus a nehézségekkel küzdő embereket, miközben első csodáit műveli, és szolgálatát elkezdi, hogy megváltoztassa a világot. Lásd Őt azok szemével, akik ismerték Őt.A sorozat készítője azt mondta, hogy "csodálatos volt látni a reakciókat az elmúlt néhány hónapban. Azt hiszem, az emberek annak örülnek a legjobban, hogy végre egy olyan Krisztusról szóló sorozatot láthatnak, amelyet valóban hitelesnek éreznek." Jonathan Roumie, aki Jézus szerepét játsza a sorozatban, rámutatott, hogy a tartalom minősége az egyik oka annak, hogy az emberek szeretik ezt a sorozatot.

Az aktuális epizódról: Miután tudomást szerez a názáreti Jézus hollétéről Quintus, elküldi Gaiust, hogy tartóztassa le. A tanítványok ezután elveszítik az irányítást, miközben azon vitatkoznak, hogyan is cselekedjenek. András és Fülöp, miközben Jézus holléte felől kutatnak, találkoznak egy régi baráttal.


Hogyan tudom nézni magyar felirattal?

1. Kattints jobb oldalt alul, az alábbi ikonkra, a videólejátszó felületen!
2. Válaszd ki, hogy 'Hungarian', tehát a magyar feliratot (le kell görgetni), és indíthatod is az epizódot!


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

watch.angelstudios.com

Ezeket is ajánljuk


Lélek

A hegyeken túl

Szombat


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Miután tudomást szerez a názáreti Jézus hollétéről Quintus, elküldi Gaiust, hogy tartóztassa le. A...

Közzétette: Nicelife2022. december 8., csütörtök