A MENYASSZONY, A FENEVAD ÉS BABILON

Mit is mond nekünk ez a prófécia Jelenések könyvének 12. fejezetében? Vajon évezredekkel ezelőtti eseményeket mutat be, avagy olyan történésekről szól, amelyek a közeljövőben fognak megtörténni?A Földön valaha menetelt összes hadsereg, valaha tengerre szállt hajóhad és az összes hatalmát gyakorló uralkodó együttesen sem alakította oly mértékben a történelmet, mint az Ő egyszeri élete. Mára, 2000 évvel később a követői milliárdokat tesznek ki a Földön, mégis az, ahogyan ma gyakorolják a kereszténységet, alig emlékeztet Jézus korai tanításaira. A próféciákban mindez előre megíratott nekünk..

A feliratot be kell kapcsolni jobb oldalt, lenn.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Amazing Facts

Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


Jézus.. A Földön valaha menetelt összes hadsereg, valaha tengerre szállt hajóhad és az összes hatalmát gyakorló uralkodó...

Közzétette: Nicelife2015. szeptember 2., szerda