Bella Ramsey: Jézus az én Megváltóm!

Bella Ramseynek, aki Ellie Williamsként szerepel az HBO The Last of Us című műsorában, van YouTube-csatornája és Instagram-fiókja, amely tele van dicsőítő dalokkal és a keresztény életről szóló elmélkedéseivel.


Az új, Jézus-forradalom film
rendkívüli sikere
Mindennapok
A 'Jesus Revolution', vagyis Jézus-forradalom film sikere váratlan meglepetést jelent a szórakoztatóipar számára. A legújabb, hitre alapozó játékfilm..

Ébredési hullám az egyetemeken Mindennapok
Ezrek utaztak az egyetem kápolnájába, hogy részt vegyenek az úgynevezett 'Asbury Revival' (Ausbury Ébredés) eseményen. Február 8-án, a reggeli, szokásos iskolai áhítat spontán módon meghosszabbodott..Szabadulás Istenhez
Az asztrológia és a jóslás veszélyei
Marcia Montenegro asztrológus volt, akinek mára az a küldetése, hogy figyelmeztesse az embereket a horoszkóp, a jóslás veszélyeire, és arra, hogy az emberek ne Istentől távoli forrásokhoz fordulva..

Ismert személy
Isten jelenléte a Super Bowl döntőn
A Kansas City Chiefs rúgója, Harrison Butker megosztotta a hit és az ima fontosságát az életében, mely akkor vett igazán jó irányt, amikor eltökélte, hogy Istent az első helyre teszi és minden más csak utána..

Szabadulás Istenhez
Jézus megmentett a visszafordíthatatlan transzműtétektől!
Oli London egy ideig transzneműként azonosította magát a közösségi médiában az influencer. Jézussal való kapcsolatra jutása állította meg abban..

Ismert személy
Lázadó nőből sikeres keresztény író
A szeretett keresztény regényíró, Karen Kingsbury évtizedek óta inspirálja és lelkesíti az olvasókat, több tízmillió példányban kelnek el népszerű könyvei.

Idők jelei
Gyilkosság a vallási vita után
Egy 37 éves, négygyermekes apát öltek meg január 2-án, miután részt vett egy keresztény-muszlim vitában Kelet-Ugandában, amelyen végül 13 muszlim fogadta el Krisztust – közölték források.

Ismert személy
Az egyik legismertebb spirituális szerző hatalmas változása
Pár évvel ezelőtt Doreen Virtue még a New Age mozgalom egyik legismertebb alakja volt. Sikeres szerzője és forgalmazója volt az okkult..

Mindennapok
"Isten súgta nekem"
Az 5000 Blankets, 5000 takaró címu új, hitalapú filmet egy hosies feleség és anya élettörténete ihlette. A hölgy bevallja: azt szeretné, ha a film világszerte ösztönözné a keresztényeket arra, hogy kilépjenek a gyülekezeti..

Mindennapok
Magában imádkozott: letartóztatták
Egy brit életpárti aktivistát nemrégiben letartóztattak, és vádat emeltek azért, mert csendesen imádkozott egy birminghami abortuszklinika előtt. Négyrendbeli közterület-védelmi rendelet megsértése miatt..

# HírA hit hírei

Bella Ramsey: Jézus az én Megváltóm!

Az új, Jézus-forradalom film rendkívüli sikere

Az asztrológia és a jóslás veszélyei

Gyilkosság a vallási vita után


Cikkek

Üzenet a pornót néző apámnak

A legfontosabb dolog (lenne) a gyülekezetben

10 igevers, amely reményt ad a gyászolóknak

15 C.S. Lewis-idézet, hogy a hited megerősödjönFilmek

Életjel

Megváltó szerelem

Megfutni a pályát

A bajnok


Médiatár

Hol lesz a fenevad bélyege?

A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

A Hegyi beszéd: Az imádkozás

Szemükkel láttak, és fülükkel hallottak        

f-g
f-v
r
v
y-u

em