A színész Húsvétkor bemutatott legújabb filmje, a "Stu atya", amely a néhai Stuart Long, amatőr bokszoló történetét meséli el, aki nyughatatlanul kereste a válaszokat az élet nagy kérdéseire.

Ismert személy
Kel Mitchell: az öngyilkossági gondolatoktól Jézusig
A színész és komikus Kel Mitchell hihetetlen sikereket ért el Hollywoodban, de a személyes küzdelmek megkeserítették életét valamint jövőképét..

Idők jelei
Uszítással vádolják a Krisztus nevét használókat Kínában
Kína egy március 1-jén hatályba lépett jogszabályban megtiltotta a "Krisztus" és más vallási szavak használatát a közösségi média alkalmazásaiban.

Mindennapok
139 napot töltött kórházban,
Istennek ad hálát

Dezfulian kezeloorvos felidézi, hogy Diana férje még Diana szívrohama és több rohama után is reménykedett a hite és az Istenbe vetett bizalma által.

Idők jelei
A YWAM misszionáriusai Ukrajnában maradnak
Amikor elkezdõdött a háború, és az orosz bombatámadások Kijevet érték, Marie és Japhin John misszionáriusoknak dönteniük kellett, hogy elhagyják..

Popsztárból lett keresztény újságíró Ismert személy
Jeannie Ortega Law erőszakosnak, kaotikusnak és időnként ijesztőnek írja le gyermekkorát. Korán megismerkedett a boszorkánysággal, lelki gyötrelmekkel és öngyilkossági hajlamokkal..

Isten, a nagy fordító Szabadulás Istenhez
Isten egy csodát tett az életemben. Elvette a dühömet, nem egyik napról a másikra, de helyreállította az életemet. Mindent megadott, amire szükségem volt.

Idők jelei
A családot savval permetezték le
az iszlám elhagyása miatt

A kereszténységre való áttérés miatt feldúlt radikális muzulmánok ebben a hónapban savval lefújtak egy nemrég lett keresztény családot.

Szabadulás Istenhez
Egy megváltozott ember
Dr. Greg Viehman meg volt győzödve arról, hogy mindene megvan, ami a boldogsághoz kell. Sikeres karrier, az ahhoz való életmóddal. De úgy tűnt semmi sem elég..

 A hit hírei

Popsztárból lett keresztény újságíró

Isten, a nagy fordító

Kel Mitchell: az öngyilkossági gondolatoktól Jézusig


Cikkek

Honnan tudom, hogy Isten megcselekszi a lehetetlent?

Mit mond a Biblia a válásról?

Az 5 leginkább félreértett igeFilmek

Togo

Elveszett szív

Felhők között


Médiatár

Irány a bárka! 2

A békesség Istene háborúban

Velünk az Isten


f
f2
r
v
a
ys

em

  hit trackerFacebookInstagramYoutubeTikTok
Támogatás