8 ÉVESEN VARR, ÉS ADOMÁNYT GYŰJT

Egy 8 éves kislány azért varr, hogy segítsen a Louisiana-i árvízkárosultaknak.Egy 8 éves kislány Bossier City városban megtanulta a leckét a gyülekezetében és adományokat gyűjt a dél Louisiana-i árvízkárosultaknak. "Úgy gondolom, hogy nagyon reménytelen helyzetbe kerültek, ezért imádkoztam Istenhez, kérdezve, hogy 'Mit tehetnék?' " mondta Taylor Henry. " Azt az ihletet kaptam, hogy beszéljek a gyülekezetben az adakozásról."

Amikor Taylor látta, hogy az iskolájában és a gyülekezetében elkezdtek adományokat gyűjteni, akkor megpróbálta ő is kivenni a részét. Ekkor döntött úgy, hogy a varrás kézségét használja fel, és zsebkendőtartókat varr, amiket eladhatnak és a pénzt az árvízkárosultaknak adják.

"Az adományok az egyházamhoz kerülnek,
és ők adják tovább majd az árvízkárosultaknak."

Több mint 100 zsebkendőtartót adtak el $5 dollárért darabját, igy jó úton halad, hogy elérje a célját: $1,000 dollár. Egy helyi vállalkozás megígérte, hogy ha mégsem gyűl össze a kívánt összeg, ő kipotólja.

Forrás: cbn.com

Ezeket olvastad már?

A mexikói gép csodája

40 nap az életért

Wycliffe 1000. újszövetség fordítása


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!