MIÉRT A SZÜLETÉS?

Dr. David Jeremiah új születés-filmje az emberi történelem legsarkalatosabb pillanatát tárja fel.



Dr. David Jeremiah és a Turning Point Ministries Fordulópont Szolgálat új, egész estés játékfilmet adott ki, mely bemutatja az emberiség történelmének egyik legfontosabb pillanatát: Jézus Krisztus születését. A dokumentumdráma, a 'Why The Nativity' (Miért a Születés?) premierje november közepén volt. A karácsonyi történettel kapcsolatos számos kérdés megválaszolásához az Ó- és az Újszövetség háttértörténeteiből merít. A film Dr. David Jeremiah könyvére alapoz: 'Miért a születés? 25 meggyőző ok, amiért Jézus születését ünnepeljük.' Azt a kérdéskört vizsgálja, hogy Isten miért választotta Jézus születése során épp azokat az embereket, eseményeket és helyszíneket.

"Izgatottan várom a lehetőséget, hogy a karácsony igaz történetét olyan példátlan és páratlan módon vigyem a világ színpadára, ahogyan még senki" – mondta Dr. David Jeremiah még a premier előtt.

Dr. David Jeremiah új születés-filmje az emberi történelem legsarkalatosabb pillanatát tárja fel.


A Turning Point ezt az élőszereplős filmet az egyedi színhelyű, San Diego környéki forgatáson készítette, ahol újrateremtették Krisztus születésének idején felismerhető Betlehemet és a környező területeket. A film során a nézők erőteljesen átélhetik és szemtanúi lehetnek az ószövetségi próféták megjelenésének, akik megjövendölték Krisztus születését. Láthatják, amint Gabriel megjelenik Máriának; ahogyan József és Mária Betlehembe utazik; ahogyan feltűnik a bölcseket vezető csillag, és láthatják Jézus születését.

"A kezdetektől fogva úgy tervezték ezt az egyedülálló produkciót, hogy az egész világgal megosszák, és ezáltal elérjék az embereket az élet minden területén" - mondta David Jeremiah. "Azért imádkozunk, hogy azonnal karácsonyi klasszikussá váljon és hosszú távon érvényes maradjon; hogy az időtlen evangéliumi üzenettel új közönséget érjen el, és megszólítsa a következő generációt is. Biztos vagyok abban, hogy a filmen keresztül olyan felejthetetlen utazásban részesülünk, amely hozzásegít ahhoz, hogy a karácsony reménye kiugorjon a Biblia lapjairól és életre keljen."

A film megtekinthető az alábbi youtube videóban angol nyelven, karácsony előtt pedig magyar felirattal is igyekszünk elérhetővé tenni (a filmek között keresd majd):