GETTÓMILLIOMOS

A legnépszerűbb vetélkedő, a Legyen Ön is milliomos! indiai változatában a tizennyolc éves, gettóból származó Jamal Malik egyetlen lépésre van a húszmillió rúpiás főnyereménytől. Már csak a döntő kérdés van hátra. A játékvezetőnek, Prem Kumarnak egyáltalán nem tetszik a helyzet alakulása, az, hogy egy senki került helyette a reflektorfénybe.A műsor végén rendőrök várják a fiatalembert. Csalással gyanúsítják, nem hiszik el, hogy tudhatta az eddigi válaszokat. A kihallgatáson kérdésről kérdésre faggatják. Jamal elbeszéléséből kibontakozik az élettörténete.

Jamal már 5-6 évesen is jóravaló, őszinte, de nagyon szívós kiskölyök, míg fürtöshajú, rafkósabb bátyja, Salim már gyerekkorukban is sorozatban elárulja, hiába, legalább nem lepődünk meg, hogy felnőttkorukban két ellentétes oldalon küzdenek majd. Szintén a mesei elemeket erősíti az, ahogy a főhős, gyerekkori szerelmét, Latikát hajszolva rendre a végzetet emlegeti, és persze a sors érdekes játéka az is, hogy éppen olyan kérdésekkel szembesül, melyekre tudja a választ.

Amiben a Gettómilliomos mégis nagyon erős, az a gyerekszereplők sora. A testvérpárt, a mindenre elszánt Jamalt (Ayush Mahesh Khedekar) és az ügyeskedő kis Salimot (Azharuddin Mohammed Ismail), illetve a hozzájuk csapódó, szintén elárvult, csapzott, nagyokat nevető kislányt (Rubiana Ali) Latikát, kezdetben 5-6 évesnek ismerjük meg, de viszontlátjuk őket 13-15 évesen ismét, akkor Jamalt Tanay Chheda, Salimot Ashutosh Lobo Gajiwala, Latikát pedig Tanvi Ganesh Lonkar alakítja.A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.