HOSSZÚ UTAZÁS

Két szerelem. Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról,
ami igazán fontos az életben.A film eseményei két szálon futnak, az egyikben egy bimbózó kapcsolat kibontakozásának lehetünk szemtanúi egy fiatal egyetemista lány, Sophia Danko és a sármos cowboy, Luke Collins között, míg a másikban egy 91 éves férfi visszaemlékezéseiből ismerhetjük meg az ő életútját.

"Egyáltalán nem sablonos a történet, ez egy csodálatos film, mélyen megérinti az embert, úgy igazán megragadja. Ez egy olyan film, aminél azt vártam, hogy ne legyen vége, annyira megfogott. A mozikban ilyen filmeket kellene inkább játszaniuk a sok sablonos, unalmas tömegfilmek helyett."

Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról,
ami igazán fontos az életben.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Örökké a csajom

Ha Isten úgy akarja

Csillagainkban a hiba