HOSSZÚ UTAZÁS

Két szerelem. Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról,
ami igazán fontos az életben.

A film eseményei két szálon futnak, az egyikben egy bimbózó kapcsolat kibontakozásának lehetünk szemtanúi egy fiatal egyetemista lány, Sophia Danko és a sármos cowboy, Luke Collins között, míg a másikban egy 91 éves férfi visszaemlékezéseiből ismerhetjük meg az ő életútját.

"Egyáltalán nem sablonos a történet, ez egy csodálatos film, mélyen megérinti az embert, úgy igazán megragadja. Ez egy olyan film, aminél azt vártam, hogy ne legyen vége, annyira megfogott. A mozikban ilyen filmeket kellene inkább játszaniuk a sok sablonos, unalmas tömegfilmek helyett."

Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról,
ami igazán fontos az életben.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

A legszebb ajándék

Hétköznapi varázslat

Fogadom